Община Мизия

Официален сайт

ЗАПОЧНА КАМПАНИЯ 2022 ЗА ПЛАЩАНЕ НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

Отдел „Приходи от местни данъци и такси” към Община Мизия обявява началото на кампанията по плащането на дължимите данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци и данък върху превозните средства  за 2022 година.

Задълженията си собствениците могат да платят изцяло, с 5% отстъпка от пълния размер в срок до 30 април или на две равни вноски без отстъпка  – до 30 юни и до 31 октомври.

Дължимите суми могат да се заплащат в брой, по банков път, на касите на ИЗИПЕЙ в цялата страна или чрез ИНТЕРНЕТ. На всяко касово гише в ЦАО е наличен ПОС терминал за разплащане с банкова карта.

Суми в брой се приемат на гишета от 08:00 до 17:00 в центъра за административно обслужване на граждани на ул. «Георги Димитров» № 25-27 от 8,00 ч. до 17,00 ч., без прекъсване.

Актуална информация за размера на задълженията можете да проверите онлайн на официалния сайт на община Мизия –Провери задълженията си онлайн

(След отваряне на линка за проверка на задълженията онлайн се отваря прозорец, в който е изписано "Вашата връзка не е поверителна" Необходимо е да натиснете опцията “Разширени“ и след това “Продължаване към 94.236.153.58 (опасно) “

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top