Община Мизия

Официален сайт

СЪОБЩЕНИЕ
Поради непрестанно нарастващите нужди от подкрепа за пострадалото население в Украйна, по молба на Украинския Червен кръст и в координация и взаимодействие с Българският Червен кръст, Община Мизия се включва в кампанията за набиране на материални дарения.
Най-неотложни са нуждите от:нови мъжки, дамски и детски дрехи и обувки;
спално бельо;
топли завивки;
хигиенни материали.
В съответствие със строгите мерки за изпращане на стоки и дарения с хуманитарен конвой по време на пандемия, се спазват изискванията на СЗО и Международния Червен кръст, според които всички дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки и хигиенни материали трябва да бъдат НОВИ.
БЧК се обръща към български граждани и фирми-производители за съпричастност към пострадалите, като ги призовава да подкрепят кампанията както с изброените по-горе артикули от първа необходимост, така и според възможностите си с:
палатки,
отоплителни уреди за палатки,
фенери,
 батерии и генератори.
Даренията ще бъдат приемани в сградата на „Общински клуб”, гр.Мизия, ул."П.Банков" №2А., от 09:00ч. до 16:00ч., от понеделник до петък.
За контакт и информация:
Валерия Цурова, телефон: 0888211273
БЧК откри и банкова сметка за набиране на финансова помощ за пострадалите от конфликта в Украйна. Повече подробности – на следния линк:

One thought on “СЪОБЩЕНИЕ

  1. Pingback: 220.lv

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top