Община Мизия

Официален сайт

ПРИЗИВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА МИЗИЯ И ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНАТА
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
По традиция всяка година община Мизия организира кампания за пролетно почистване. Пролетта е сезон, през който природата се събужда за ново начало. Така и ние, имаме нужда да започнем на чисто. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързвани с нашия живот.
От всички нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по – приветлива среда.
Поддържането на града ни и населените места в общината в по – чист и приветлив вид е задължение и отговорност на всеки от нас, затова всички трябва да се грижим и поддържаме хигиената на нашите населени места.
Обръщаме се към Ръководителите на предприятия, учреждения и фирми да организират своите служители за участие в инициативата, като се организират и почистят прилежащите си територии.
Добре е домоуправителите в жилищните блокове също да се обърнат към своите съседи да излязат и почистят около блоковете си и оформят зелените пространства пред тях.
Да се включим в кампанията за пролетното почистване на община Мизия на 19 и 20 март и да направим населените места, в които живеем по – чисти и красиви. Това е наша споделена отговорност!
Идеята ни е взаимно и с общи усилия да постигнем резултат, от който да има удовлетворение всеки един гражданин и гост!

8 thoughts on “ПРИЗИВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА МИЗИЯ И ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНАТА

  1. Pingback: superkaya88
  2. Pingback: scam site
  3. Pingback: naza24
  4. Pingback: zerds gummies

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top