Община Мизия

Официален сайт

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

Информираме Ви, че вече е активна възможността за проверка на избирателна секция чрез SMS, стационарен и мобилен телефон:

Чрез SMS:

Изпраща се SMS на 18429. Номерът 18429 е единен и за трите мобилни оператора( А1, Yettel и Виваком). Цената на SMS е 25 стотинки без ДДС. В текста на SMS се изписват единствено десетте цифри от ЕГН-то. Системата връща SMS с номера и адреса на избирателната секция за въведения ЕГН.

Чрез стационарен или мобилен телефон:

Избира се 0800 1 4726 ("0800 1 GRAO"). Тел. 0800 1 4726 е безплатен за цялата страна.

Активен е сайта на Главна Дирекция "Гражданска Регистрация и Административно Обслужване" към Министерство на регионално развитие и благоустройство, за справки в избирателни списъци.

Сайта може да бъде достъпен на адрес: http://www.grao.bg/elections/

Чрез сайта може:

  • Да подадете искане за гласуване по настоящ адрес по електронен път. Тази услуга е достъпна след идентификация с електронен подпис и е предназначена за общинските администрации.
  • Да подадете удостоверение за гласуване на друго място по електронен път. Тази услуга е достъпна след идентификация с електронен подпис и е предназначена за общинските администрации.
  • Да се информирате за секциите и местата за гласуване. Активиран е служебния достъп на сайта, откъдето общинските администрации могат да извършват:
  • - Служебни справки в избирателни списъци.
  • - Обработване на постъпили Заявления за гласуване по настоящ адрес.
  • - Регистриране на издадено Удостоверение за гласуване на друго място.

Освен това, гражданите могат да подадат електронно заявление за гласуване по настоящ адрес, ако населеното място на настоящия им адрес е различно от населеното място на постоянния им адрес, чрез страницата https://regna.grao.bg/.

Важно: Гражданите, подали заявление за гласуване по настоящ адрес, могат да направят справка за адреса на избирателната секция в данните от окончателните избирателни списъци за гласуване след 21.09.2022г.

4 thoughts on “СЪОБЩЕНИЕ

  1. Pingback: Buy prep
  2. Pingback: ragdoll kitten

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top